domingo, 7 de diciembre de 2008

VICTORIA DOS BENXAMINS

Contra o Cruces, xogamos en Loxo, xa que invertimos o orde dos partidos, e resultou ben, pois chegou a segunda victoria da tempada, e a primeira na casa.

Dominamos ó rival durante todo o encontro, e o marcador foi escaso para as ocasións xeradas polos nosos cativos; pero o rival aproveitou a pegada do seu mellor xogador que despois de marcar o 1-0, empatou tirando dende o medio do campo no saque do gol, ó coller a Jesús algo adiantado. Non se viñeron abaixo os nosos e adiantámonos de novo por medio de Dani, que cun tiro dende lonxe, superou ó cancerbeiro visitante por arriba para poñer o 2-1.De seguido o 3-1, obra de Brais tras culminar unha boa xogada persoal. Con este resultado chegouse ó descanso.
No comenzo da segunda metade o rival estirouse, tratando de achegarse no marcador, e froito desa insistencia, chegou o 3-2, que poñía emoción e incertidume no encontro; pero de novo apareceu Dani que cun despexe dende o noso campo, que se envenenou, superou ó porteiro rival e estableceu o 4-2 que xa parecía definitivo. Nada máis lonxe da realidade, xa que logo fallamos varias ocasións moi claras de sentenciar definitivamente o encontro, e de seguido Brais cedeu para Jesús, que colle o balón ca man, o árbitro pita a cesión e no saque da falta chega o 4-3, que poñía as cousas compricadas a falla de só 2 minutos para o remate. Pero non quedaría ahí a cousa, xa que tras unha boa xogada de Brais, este centra para que José rematando de primeiras, coloque o balón no fondo da meta rival e deixando o 5-3 definitivo, pois xa non se chegou a sacar de centro.

Aliñación: Jesús, Pena, David, Dani, José, Brais e Quintás. Tamen xogaron Marcos e Tomás. Non asistiron Xian por motivos familiares e Jose, que non apareceu, despois de vir adestrar o venres.