domingo, 21 de diciembre de 2008

DERROTAMOS A UN DOS INVICTOS (PREBENXAMÍNS)

Estes cativos non nos deixan de sorprender, a súa progresión é inmellorable, e a mesma vese encontro tras encontro. Terceira victoria nos últimos catro partidos.
Desta volta victoria ante o La Salle B, un dos dous equipos que quedaban invictos no grupo, e que só recibira catro goles ata o de agora. Pois ben os nosos non só foron quen de derrotalos, tamén lles endosaron seis goles dunha tacada, máis que nos catro anteriores. Todo isto despois de comenzar perdendo, pero pouco a pouco fómonos facendo co control do partido e empatamos por medio de Iago L., así chegamos ó descanso.
Na segunda metade, clara superioridade dos nosos, que cun Tomás desequilibrante, acadaron catro novos goles,todos eles conseguidos por él, que deixaban o marcador moi definido, co que aproveitamos para darlle descanso. Pero non quedou ahí a cousa, xa que nun contraataque ben levado por Manuel, este encargouse de batir ó porteiro por sexta vez e de establecer o 1-6 definitivo.
Destacar a entrega e bo traballo de todo o equipo, que como xa dixemos no inicio progresan a pasos axigantados.