domingo, 7 de diciembre de 2008

GOLEADA ANTE O LIDER

Visitávanos o Lider, Xuventude Oroso, único equipo invicto do grupo. Partido bastante igualado na primeira metade, na que os nosos loitaron o indecible ante a superioridade física da maioria dos xogadores rivais, pois máis parecian xuveniles que infantiles; aínda que co paso dos minutos o rival fixo valer esa superioridade de envergadura e forza, para chegar ó descanso con ventaxa de 0-4.

Na continuación, pouco que dicir, xa que os nosos baixaron os brazos e os goles ían chegando un tras outro, ata completar o 0-13 final.

Dicirlle ós nosos que a actitude boa é a da primeira metade, e que sexa cal sexa o resultado, hai que loitar ata o final, non deixarse levar e desaparecer do partido.

Aliñación: Rubén, Diego, Lucas, Adrián, Martín, Raúl ( Aitor min. 50), Manuel, Álvaro, José Luis, Xurxo (Andrea min.55) e Juan ( Lara min. 60).