domingo, 14 de diciembre de 2008

DERROTA DOS INFANTILES (REMATAN OS ALPES)

Nunha mañán fría e con choiva os nosos saíron derrotados con claridade. Derrota debida en maior medida á desidia dos nosos a partir do minuto 30 da primeira metade, e sobre todo na segunda parte, pois seguen incurrindo nos mesmos erros e defectos que en partidos anteriores.

Se á media hora o resultado era de 2-1 en contra, e iso cas baixas de Álvaro, Juán, Andrés, Liñeira, Andrea e Pascual, unha vez encaixado o 3-1, nova baixada de brazos que tivo como resultado outra goleada ante o segundo clasificado, nada menos que 14 goles en contra.

Agardemos que unha vez pasados os encontros en teoría máis compricados, e ca recuperación dos distintos xogadores, Liñeira ( unha vez recuperado da súa lesión tras mes e medio), Juán e Álvaro ( Se é que non chove o vindeiro sábado), Andrea ( superado o virus), Andrés e Pascual ( desaparecidos), sexamos quen de voltar ó camiño das victorias.

Aliñación: Rubén, Diego, Lucas, Adrián, Martín, Raúl, Manuel, José Luís, David, Xurxo(Lara min.40) e Aitor.