domingo, 23 de noviembre de 2008

GOLEADA EN XUVENILES

Pouco hai que dicir deste partido, que comezou cun gol en contra no minuto 1, por xentileza do "señor" colexiado do encontro, ó sinalar coma man un saque de portería de segade, a partir de ahí o rival basou todo o seu xogo no seu punta, ó que a nosa defensa non foi quen de frear en todo o encontro. Ó descanso 3-0, e con escasas ocasións de gol pola nosa parte.

A segunda metade, empezou cos nosos tentando meterse no encontro, pero as ocasións non acababan de entrar, entre elas unha dobre de chichi e darío, que o porterio se encargou de desbaratar, e na súa primeira chegada o 4-0, a partir de aquí dominio a pracer dos locais que foron sumando goles ata chegar ó 9-0 final, facilitado pola baixada de brazos dos nosos.

A parte positiva do encontro foi que desta volta tiñamos cambios, e é que viaxaron 13 xogadores, algo que non se vía dende o partido de O Pino.