domingo, 16 de noviembre de 2008

DERROTA DOS BENXAMÍNS

Segunda derrota no que vai de tempada dos benxamíns, desta volta ante o líder sp. Estrada, que demostrou que a súa posición non é casualidade, xa que, se ben en defensa non eran exquisitos, en ataque a súa multiplicidade de recursos e xogadores fainos moi perigosos.
En definitiva, bo encontro dos nosos, que aguantaron ó lider na primeira metade, 1-3 ó descanso, pero tendo en conta que tralo empate acadado por Marcos, eles puxeronse por diante a falla de 5 minutos para o descanso, cun gol no que existía falta sobre o noso Casillas, Jesús, e marcaron o 1-3 no tempo de desconto, tras un rexeite que favoreceu ó rival.
Na segunda metade, empezouse mal, xa que recibimos dous goles nada máis comenzar, pero de ahí ó final moita igualadade, se ben os nosos dispuxeron de pouas ocasións de gol.
Esperemos que sigan nesta liña de loitar ata o final, e os resultados chegarán.
O peor do encontro, foi de novo a falla de puntualidade dalgúns xogadores, supoñemos que de novo por mor dos pais e das autoridades eclesiásticas ( que están empeñados en fastidiar en tódalas categorías), se a semana pasada eran uns, esta semana tocoulle a outros, así que hai para todos, e se se segue a repetir, seguirá aparecendo nos nosos comentarios.