domingo, 9 de noviembre de 2008

DERROTA POLA MINIMA EN INFANTILES

Non puido ser, despois dunha primeira parte boa, na que nos fomos gañando por 2 a 0, un baixón na intensidade do noso xogo, e de tres erros en defensa, un de marcaxe no saque dunha falta lateral (innecesaria, xa que o xogador visitante estaba encerrado no curruncho), outro nun mal despexe de álvaro que envía ó balón cara o centro e este é aproveitado por un rival para poñer o empate, e un terceiro ó tirar o fora de xogo ( un dos nosos quedouse enganchado) , logo de que o rival sacase un corner en curto, fixeron que o Lalín B lle dese a volta ó marcador, poñéndose 2-3, a partir de aquí e nos úlimos 15 minutos do encontro, voltamos despertar e tentamos acadar o empate, que ben puido chegar nunha falta lanzada por raúl, que saiu lamendo o pao, ou por unha xogada na que tras unha falta sacada polo noso equipo, manuel se plantaba só ante o cancerbeiro visitante, e o colexiado asubía unha falta ó noso favor por agrrón a raúl, dándose logo conta do seu erro, pero xa non tiña remedio.

Dicir que seguimos cas baixas na liña defensiva, se a semana pasada eran diego Rozas e Andrés, esta semana perdemos a Liñeira para mes e medio aproximadamente, pola rotura da súa man dereita, na clase de E.F., unha mágoa pero agora só queda animarse e recuperarse axiña.

Aliñación: Rubén( Pascual), Diego Rozas ( Andrea min. 60), Lucas ( J.Luís min. 45), Andrés, Martín, Raúl, Juan( Lara), Adrián, Álvaro, Manuel e David (( Aitor min. 25), (Xurxo min.55)).