domingo, 19 de octubre de 2008

SEGUIMOS INVICTOS ( INFANTILES)

Pois si, despois de 4 xornadas, seguimos invictos, desta volta a víctma foi o colista San Marcos, que se ben na primeira metade ( 0-2) pelexou moito para non perder o partido ( axudado tamén pola deixadez, falla de puntería e apatía dos nosos), unha vez superado o minuto 10 da segunda metade, e cos cambios introducidos, comenzaron a chegar os goles, nada menos que 8 nos últimos 20 minutos, pois o colexiado pitou o final no minuto 37 da segunda metade; para asinar o 0-10 definitivo. Destacar a Manuel que cos seus cinco goles ( asinou os tres primeiros) contribuiu a acadar a victoria, así como a contribución dos máis pequenos do equipo, os alevíns, que coa súa fame de fútbol e goles déronlle outro ritmo ó ataque e non se cansaron de presionar ó rival.

- Aliñación: José Luís, Diego,Andrés ( David min. 55), Liñeira, Martín, Raúl, Lucas, Adrián ( Aitor min. 50), Andrea ( Rubén min. 48), Lara ( Xurxo min. 40) e Manuel.
Goles: Manuel (5), Xurxo (2), David (2), Aitor(1).

Outros resultados:
- E.F. Lalín B 3 - Cia de María 9.
- Tordoia 2 - S.D. Cruces 12.
- Belvís - San Pedro ( suspendido no min. 16 da 1ª metade ó quedar o San Pedro con menos de 7 xogadores no terreo de xogo, co resultado de 0-0).