domingo, 28 de septiembre de 2008

VICTORIA DOS INFANTILES NO SEU DEBUT NA LIGA

Comezou a tempada, e como xa dicíamos con anterioridade os resultados van chegando, venceuse ó La Salle B por 5 a 3, de xeito xusto pero sufrido, xa que se ben fomos superiores ó longo dos 80 minutos, a confianza de levar un resultado favorable primeiro e erros puntuais de falla de concentración despois, leváronos a ir ó descanso empate a 3, despois de ir gañando por 2 a 0 con comodidade.
Na segunda metade, apretaron os nosos e pasado o minuto 25 marcamos o 4 a 3 por medio de álvaro, despois de errar innumerables ocasións de gol, tirar ó pao, etc.., para a 2 minutos do final cerrar o partido por medio de raúl de falta directa.
Esperemos que o encontro do sábado servise de lección, xa que nisto do fútbol calquer rival a pouco que te despistes ármache unha boa.
O xogo foi bo en liñas xerais, pero hai que mellorar en concentración e intensidade.

Aliñación: Rubén ( Andrés), Diego Rozas, Jose Luís, Liñeira, Lucas, Martín, Raúl, Juan ( Lara), Álvaro, Andrea ( Diego) e Manuel.